Snart över

Herregud NOLLOR !!

Nu är det bara två ganska chill dagar kvar innan nollningen är över, jag har skrikit, lekt och straffat mina nollor om varannat i en vecka nu och det har varit sjukt påfrestande för min kropp. Knappt nån sömn, konstant promenerande, en jävla skrikande och 2 packet cigg om dan börjar ta ut sin rätt och jag ligger inatt sömnlös på grund av en jävla massa hostande.

Men som sagt, snart upp igen och köra på, kommer igång med bloggen igen på måndag.



Moi, Straffmästare McLovin tillsammans med min högra hand Skrikmästare Bob Saget

Zeroness .:.

Sjukt speckad vecka har det varit och värre kommer det bli ...

Sen i måndags har det varit massor med nollningsmöten o.s.v , kickoff i måndags som var riktigt seg ... alla gick och väntade på att få gå där ifrån och börja supa, och oj vad vi söp ... blev chill på bolmens och fest hos Lolo hela kvällen ... vaknade redigt bakfull och blev upphämtad av Mika för fika ute hos hennes familj, med höjdhoppsfinalen i bakgrunden, jävla soppa ... sen blev det lite overallsfixande och sen stabsmöte gånger 2, chillade sen resten av kvällen hemma hos Lolo och fick lite tacos och såg på tv.


Idag har varit ännu mer galet jobbig och det har varit nollningsscheisse från klockan 10 i morse tills jag kom hem nu ... har även hämtat upp en liten tjej på buss-station på vägen hem ... Liza är numera inneboende och kommer vara så i en vecka ungefär ... dock kommer jag förmodligen inte se henne på hela veckan då hon har nollning med sitt program och jag kommer nolla mitt program ... är sjukt nervös inför morgondagen men jag tror det kommer gå bra ... första dagen är värst, men jag tror att mina nollor kommer vara lika nervösa som jag ...

väldigt flummigt inlägg men jag är helt slutkörd och ska snart däcka i sängen ...

kommer förmodligen inte heller hinna skriva så mycket här närmaste 10 dagarna då det är ett packat schema från morgon till kväll men jag ska försöka så fort jag får tid...

Liza hälsar ...

pejs


- Vi skiter i att äta på hela dan då .:.

Hodja hodja ...

Vacker helg , otroligt vacker helg. Är tillbaka i Halmstad nu vänner, och visst är nu stan osäker igen. Erik, Klara och jag entrade stan vid femtiden i fredags och efter en hel del obligatoriska välkommen hem kramar landande jag och Erik vid min nya lägenhet på Skepparegatan 33 (rätt sida av nissan ;) ... Det tog inte många minuter innan pizzan var beställd, ölen öppnade och Family Guy visades på datorn. Vi hitta snabbt in i studentlivet igen och efter sunk hemma drog vi sedan vidare till Malin på Gamle Tull där vi mötte upp brudarna och förfesta innan det blev Club Moskva på Mårtensson. Sen blev det nån slags efterfest hemma hos mig innan vi slockna sött med tankar om morgondagen...

och morgondagen kom .. gillar framförallt hur den började, jag hade vacklat upp vid typ 12 när det knackar på dörren. Det är mina nya grannar från våningen under som vill komma upp och kolla hur min lägenhet ser gentimot deras. Visst välkommen in;
- här ser ni att jag inte har en dörröppning som ni har och där ligger tre brudar och sover och den här byrån ingick i lägenheten och där ligger min halvnakna kompis från norrköping, bye bye please come again !!
men dom verkar vara störtsköna, två tjejer från Borås , word ... jaja så fort jag hade fått liv i Erik så började en av de absolut bästa dagaran på hela sommaren;
12:30 Första ölen på balkongen
13:00 Tjejerna får inte vara kvar och jag och Erik promenerar ner till stranden
13:10-17:00 Erik och jag blir kalasfulla nere på stranden och raggar på bootyladys, bygger sandslott, kastar kängor och har allmänt trevligt.
17:00 Hemma igen och får sällskap av Nille och Alexandra
18:00 Hittar en flaska HB som vi groggar upp
19:00 Drar vidare till förfest hemma hos Elias
20:00 Inflyttningsfest på Gamle Tull
20:03 Har inget roligt på inflyttningsfest på Gamle Tull
20:10 Sitter under viadukten och dricker Bag-in-box med Erik och Gurra
22:00 Sitter fortfarande under viadukten och dricker Bag-in-box (den var full när börja)
22:30 --> Efter denna tiden har jag inte så mycket koll på vad som hände, men jag vet säkert att Erik köpte en Vodkaflaska av Lolo och sen gick han och sov på en soffa i två timmar, jag vet även att vi hamna på Cafeét och att jag åt pasta nångång under kvällen (hittade ädelost och skinka på mina byxor)
Men en galet bra dag var det

Igår var vi dock inte alla lika pigga konstigt nog, men vi var ändå ute och flyttande vi 2 tiden ... jag har ju okuperat Mikas förråd hela sommaren och kände väl att det var dax att flytta ut skiten ... så nu är allt som ska in i lägenheten inne och det ser förjävligt ut faktiskt ... efter flytten skicka jag hem min wingman och det kändes lite sorgligt , men jag tror att han kommer ner snart igen och tar med lite andra vänner, nice ... igårkväll blev det film med Maulin och Lina och idag är det Kick-off med nollningen . så in i dimman så hörs vi

pejs

06:10 piip piip piip, Fuck That Shit .:.

Äntligen äntligen äntligen är jag färdigjobbad för denna sommar. Sov de 10 timmar min kropp så smärtsamt har längtat efter inatt och vakande som en prins (förutom de vanliga grejerna; halssmärtor, ont i leder och en svullen fot, men jag tror fan inte Karl Philip mår så jävla bra varje morgon heller).

Idag blir det packa och städa lillebrorsans rum som jag så snällt fått ockupera i 2 månader, pansarvagnar alot (ordvits). Ska väll även hinna träffa lite vänner och säga hej då för denna sommar, Zonne min bästaste bästa kompis bland annat (nöjd nu?).

Imorrn bär det av till Halmstad, flyttlasset går vid halv ett efter vi hämtat upp Klaura på stationen. Spänn fast era svärföräldrar, nu blir Halmstad osäkert igen.

Pejs

Kanye West - Champion .:.

Spanking new video till Kanyes kanske inte bästa låt på plattan, men den har sina stunder. Känns dock som det kommer komma fler videos till denna låten, det känns inte som Kanye med puppet-temat och både till "Jesus Walks" och till "Flashing Lights" finns det 3 versioner.


Everyone Nose Remix .:.


Grym remix med bland annat Kanye ... vågar till och med nästan säga att den är bättre än orignalet



Västervik .:.

Nice ..

Har haft en mycket bra helg, igentligen för mycket supa men det är ju trots allt sista helgen i Norpan.

I fredags hade jag lovat morsan att vara hemma och titta till lillsyrrans klassfest. Sagt och gjort så chilla jag med Lovans tjejpolare från 6 tiden och framåt. Jag fick stå ut med ganska usel musiksmak då dom dissa min playlist efter typ 10 minuter, men jag chillade framför datorn, spelade lite poker och fick helt plötsligt ett jävla Whiskey/Cola sug ... sen gick det utför ... Lämnade festen, som jag lovat att hålla koll på, klockan 11 fullast av alla. Hängde med lillbrorsan på förfest och sen vidare till Hugo.

Efter ett ganska surialistiskt uppvaknande så drog jag med grabbarna till Västervik på lördagen. Det blev ännu mer lyckat än vad jag hade hoppats på. Vi drog i oss ofantliga mängder sprit och satt mest på Eriks brygga och chilla och snacka skit. Det blev en runda in till Västervik framåt 12 och sen efterfest på bryggan igen som fick ett sjukt roligt avslut vid typ 5 då Zonne frågar vad han får om han knuffar ner den franska bruden i vattnet, en hunka säger jag och ser han löpa ut på bryggan, lyfta den stackars tjejens stol och knuffa till den bara så pass mycket att hon ramlar ner på bryggan. Hon blir asförbannad och stormar därifrån med sin polare i hasorna, Zonne skäms så mycket att han springer och gömmer sig i en buske och jag ligger och garvar så jag inte kan få luft. Festen både peakade och dog lite där men fan vad kul det var. Sen minns jag inte mycket mer än att jag vaknar upp i soffan med alla kläder på och OS på TVn på högsta volym.

Men som sagt en riktigt bra helg och nu har jag bara tre dagars jobb och sen tillbaka till Halmstad på fredag, på schemat ligger bland annat Sushi-kväll på Bettans, kommer bli underbart.

Pejs

Laholmsvägen, you are my bitch-lover .:.

Idag jobbade jag min näst sista dag för denna sommar (kanske) ... Halmstad närmar sig och saknaden är nu grov , kommer bli många kära återseenden , Laholmsvägen, Pizzeria Hawaii, Högskolans Bibliotek o.s.v ... vem vet , kanske springer på lite vänner första veckan också.

Veckan har varit helt oskyldig och lugn, lirade lite biljard med Zonne igår (oj oj oj oj oj oj oj oj vad spö han fick) och idag ska jag upp till mormor där jag har beställt världens godaste revbensspjäll till mat, blir fin fint.

Helgen kommer nog också bli riktigt nice. Ska ut till Västervik med Zonne, Leidebrink och Wallen, till Wallens sommarstuga. Några flaskor whiskey, några plattor öl, The Wombats i skivspelaren och en flinta på grillen. Kommer bli män som umgås som bara män kan, KÄRLEK.

Men som George Washington sa innan slaget om Normandie;
-Man måste duscha innan man ska upp till mormor och äta revbensspjäll.

pejs


The Wombats - Kill The Director


.:. Marit Bergman feat. Titiyo - 300 slow days in a row


.:. The Solution - I Have to Quit You


Bred som fasiken .:.


.:. Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco

Är tillbaka på jobbet nu, blandade känslor igen. Gött att göra något med dagarna igen och inte bara ligga och slöa med ont i foten. Men det är fan inte kul det här med att jobba. Jag har fortfarande inte kommit till insikt med att det är så livet ser ut efter man har pluggat färdigt. Okej jag kommer ju defenitivt inte jobba på ett lager efter jag är färdigpluggad (please god please) men att gnata på på samma ställe i 40 år är ingen höjdare var man än hamnar. Med detta i åtanke har jag satt mina framtida drömyrken i denna topptrelista;

1: Lottomiljonär (funderar på starkt på att plugga till det, men jag måste först läsa upp Sannolikhetslära A och Aptur C på Komvux)

2: Rockstjärna (håller på att välja ett instrument att börja fundera på att kanske börja lära mig att spela något. Munspel är khoolt)

3: Fotbollsproffs (kan Olof Mellberg spela i Juve kan fan jag minst platsa i IFK)

Nödlösning kan också vara att leva på någon annans framgång, typ Entourage grabbarna. Eller lyxman till någon tät (het) mogen kvinna i 26-årsåldern, hook me up!

pejs


Song Of The Day .:. Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down

Tung låt med nice video .... Cash is king


SLAP !!! .:.


Guilty Pleasures .:.

Läste en ganska schysst artikel från Times om "10 farligheter som är nyttiga" för oss (iallafall i rätt mängd). Tänkte jag skulle plocka ut några favoriter för att lätta lite ångest hos er också nu i sommartider.


2. Rött vin. Att vin är bra har vi också förstått, på samma sätt som chokladen. Vinglaset är fullt av polyfenoler, tanniner och flavonider som alla stärker ditt hjärta och hjälper till att skydda dig mot fria radikaler som bryter ner din kropp och hud.

4. Glass. Inte isglass, men riktig glass har lågt GI, det vill säga det frigör sockret långsamt i kroppen. Det gör glassen som en bättre energikälla än till exempel kanelbulle, som har den effekten att sockret rusar i höjden och kroppen vill bara ha mer, mer. Gör så här: Ät glass ibland, om du gillar det.

7. Kaffe. Koffein innehåller inte bara antioxidanter som håller artärerna öppna, det är bra för levern också. En kopp om dagen minskar risken för alkoholskador med 20 procent.

9. Guinness. Reklamen för den irländska stouten hävdade länge att den kort och gott "är bra för dig" Det fick de ta bort, men nu visar forskare från Wisconsin att de förmodligen hade rätt hela tiden. En pint med den mörka ölen är lika effektiv som en magnecyl när det kommer till att lösa upp trögflytande blod.


10. Nikotin.
En cigarett har ungefär alla nackdelar en liten pinne kan ha för din hälsa, men nu har forskarna sett något mer. Möjligtvis har nikotinet en bra effekt på patienter med Alzheimer, i alla fall på möss med den diagnosen. Forskarna har också sett att risken för beroende är stor och att mössen tenderar att röka för mycket. Gör så här: Sluta röka eller börja aldrig. Men om du har rökt i hela ditt liv, är hundra år och börjar få minnesproblem, fortsätt då med rökningen.

Ignorera tipsen och sup, rök och ät gott.

pejs


Fuck Me Im A Rockstar vs Fuck Me Im A Sailorboy .:.

Jag önskar att jag var lika cool som dom här skorna, det är Chuck Taylor All Star Painted Rubber modellen designad av John Varvatos, lite kär blir jag faktiskt. Dom kostade inte så farligt mycket heller 125 dolleros + lite frakt och så.



Istället har jag nu dessa i min ägo, nyligen hemkomna från Caliroots-rean för en 4-hunka, helt ok. Men i retroperspektiv hade det varit khoolare att vara Keith Richards istället för Håkan Hellström.



pejs

RSS 2.0